Viihdettä terminaalissa odottelun ajaksi

Kun rahtia käsitellään terminaalissa, saattaa aika käydä pitkäksi. Peukaloiden pyörittely ei auta, vaan tunnet itsesi entistä tylsistyneemmäksi. Ei hätää, sillä taskustasi löytyy todennäköisesti oikea viihdekeskus älypuhelimesi muodossa, joka tarjoaa sinulle runsaasti viihdettä. Näin terminaalissa odottelu sujuu kuin siivillä!

Katso leffa tai sarjan jakso

Terminaalissa saattaa joutua odottelemaan parikin tuntia. Tämä tarjoaa hyvän tilaisuuden nauttia mukavasta leffasta. Hyviä suoratoistopalveluita leffoja silmällä pitäen ovat esimerkiksi Netflix ja Viaplay. Kannattaa tutustua niiden valikoimiin jo etukäteen, ellei kumpaakaan vielä löydy puhelimestasi ja valita palvelu, joka vastaa parhaiten omaa leffamakuasi. Leffan sijaan voit katsoa odotellessasi myös vaikkapa lempisarjasi jakson tai hyvän dokumentin. Näin aika kuluu kuin siivillä. Monia suoratoistopalveluita pääsee kokeilemaan maksutta tietyksi ajaksi.

Kokeile pelejä

Odotellessa on mahdollista kokeilla myös pelaamista. Esimerkiksi pikakasino-suomi.net tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pelivaihtoehtoja. Ellet ole vielä kovin kokenut pelaaja ja jos käytettävissäsi on vain hetki aikaa, ovat kolikkopelit usein helpoimpia aloittelijan pelejä. Niiden aloittaminen ei vaadi monimutkaisten sääntöjen ja taktiikoiden hallintaa, kuten vaikkapa pokerissa, vaan pelaamaan pääsee yksinkertaisesti pyöräyttämällä pelin rullat vauhtiin. Näihin peleihin on myös usein saatavilla ilmaiskierroksia ja erilaisia bonuksia, jotka voivat olla hyvä vaihtoehto pelatessasi hälyisessä terminaalissa, jossa et välttämättä pysty keskittymään pelaamiseen aivan täysillä.

Nauti hyvästä tarinasta

Suoratoistopalveluiden lisäksi kännykkään on mahdollista ladata myös e-kirjapalveluita, kuten BookBeat. Tällaisen palvelun ansiosta taskussasi kulkee koko ajan laaja valikoima mielenkiintoisia kirjoja, eivätkä ne paina enempää kuin älypuhelin. Näitäkin palveluita pääsee usein kokeilemaan maksutta ja kokeilujakso voikin olla järkevää ajoittaa juuri siihen hetkeen, kun tiedät joutuvasi odottelemaan terminaalissa rahtia. Näin hyvään viihteeseen ei välttämättä tarvitse käyttää lainkaan rahaa.

Jos haluat kuulla hyvän kirjavinkin, niin voimme suositella Lars Keplerin uusinta Joona Linna -tarinaa, Peilimiestä. Kirja löytyy ainakin BookBeatista. Muiden Joona Linna -tarinoiden tapaan tästäkään tarinasta ei puutu jännitystä ja arvoituksen ratkaisu on perin yllättävä. Peilimies-tarinan parissa aika kuluu kuin siivillä, etkä ehkä meinaa malttaa laskea tarinaa käsistäsi siinäkään vaiheessa, kun rahtisi on jo valmis jatkamaan matkaa.